Actor la Teatrul Național din Cluj: La „Hamlet” două femei mâncau shaorma cu de toate în primul rând!

O situație incredibilp a avut loc în timpul unei puneri în scenă a celebrei piese „Hamlet” la Teatrul Național din Cluj.

Două spectatoare, amplasate în primul rând al sălii, au început să mănânce shaorma, încălcând astfel eticheta și respectul pentru spectacolul de teatru.

Publicitate

Actorul Cristian Grosu, care interpreta rolul principal, Hamlet, a fost cel care a remarcat acest comportament nepotrivit. Grosu a relatat incidentul pe platforma sa de socializare, subliniind gestul deosebit de nepotrivit al celor două femei care, fără ezitare, au început să savureze shaorma cu „de toate” chiar în timpul spectacolului.

Grosu a intervenit pentru a le atrage atenția, dându-și seama că personajul său interacționează cu publicul în timpul piesei. El a subliniat că gestul de a mânca în timpul unui spectacol teatral este complet lipsit de respect și de prost gust, adăugând că asemenea comportamente denotă o lipsă de respect nu doar față de actori, ci și față de ceilalți spectatori prezenți în sală.

Acest incident survine în contextul în care actorul Andrew Scott, în timp ce juca același rol iconic al lui Hamlet, a întrerupt spectacolul pentru a-și aduce la cunoștință dezaprobarea față de un spectator care trimitea e-mailuri de pe laptop în timpul monologului său celebru.

Cristian Grosu, angajat al Teatrului Național din Cluj de mai bine de 15 ani, a subliniat că astfel de comportamente în timpul spectacolelor reprezintă o lipsă de respect față de munca actorilor și față de arta teatrală în sine.

Publicitate