Actorul Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinți a fost condamnat pentru că a condus fără permis și sub influența stupefiantelor

Sentința este cu amânare, nu una executorie, ceea ce înseamnă că va trebui să îndeplinească mai multe condiții pentru a nu ajunge în spatele gratiilor.

Instanța a consemnat faptul că Toma Cuzin se face vinovat de faptul că a condus fără permis și aflându-se sub influența unor substanțe interzise.

”Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).

Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018). (…)

Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018). (…)

Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare”, se arată în minuta instanței, citată de capital.ro.

Pentru a nu ajunge în spatele gratiilor, Toma Cuzin va fi nevoit să îndeplinească anumite condiții, printre care se numără prezentarea în mod regulat la serviciul de probațiune, comunicarea schimbării locului de muncă sau a oricărei plecări care depășește durata de 5 zile.

De asemenea, actorul va trebui să achite și plata cheltuielilor judiciare, suma ridicându-se la 1.200 de lei.