Adelina Pestritu, internată într-un spital din capitală după ce a fost confirmată cu COVID-19

Adelina Pestriţu s-a îmbolnăvit de COVID-19. Influenceriţa a postat aseară la ora 23:37 pe Instagram stories o filmare în care te anunţă că din păcate a intrat în contact cu o persoană pozitivă fără să ştie că aceasta este purtătoare de virus.

Adelina este o femeie foarte activă, în ultima perioadă a făcut numeroase şedinţe foto, s-a antrenat în sala de fitness şi a încercat să se protejeze cât mai mult însă virusul a ajuns la ea. După ce a rămas fără gust şi miros şi-a dat seama că ar fi bine să se testeze de COVID-19, anunță mediafax.ro.

Soţul Adelinei este negativ, însă Adelina spune că toată familia va fi testată pentru siguranţă. Chiar dacă este o femeie puternică, Adelina a încheiat acest mesaj cu lacrimi în ochi.

Adelina Pestriţu: ”N-am ştiut că persoana respectivă este infectată cu Covid, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros, mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust, nu înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie.

Am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv, deocamdată starea mea de sănătate este bună. Şi vreau să vă mai spun un lucru, ce situaţie…îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că totul va fi bine. Purtăm mască în continuare, da?”

Publicitate