Administratorul unui liceu din județul Neamț a fost torturat până la moarte!

O tragedie a lovit comunitatea din județul Neamț, unde un bărbat în vârstă de 63 de ani, administrator al Colegiului „Petru Poni“ Roman, a fost descoperit mort în curtea propriei case.

Cadavrul său a fost găsit miercuri dimineață, legat la mâini și torturat în mod brutal. Femeia care a făcut macabra descoperire a alertat imediat autoritățile în jurul orei 07.00.

Publicitate

Polițiștii au reținut deja un suspect în acest caz șocant, identificat drept un recidivist care tocmai ce ieșise din închisoare. Ancheta în desfășurare este coordonată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, iar o echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale și criminaliști lucrează intens pentru a elucida circumstanțele crimei.

Victima, un bărbat serios și muncitor, era cunoscut în comunitate pentru activitatea sa de administrator la Colegiul „Petru Poni“ și la o grădiniță cu program prelungit. Vecinii descriu o scenă șocantă în curtea casei sale, cu geamurile sparte și trupul bărbatului legat atât la mâini, cât și la picioare.

Informațiile preliminare sugerează că suspectul ar fi un consătean care îl ajuta pe administrator în gospodărie. Totuși, mama presupusului criminal neagă orice implicare a fiului său, menționând că acesta fusese lăudat recent de către victimă pentru comportamentul său muncitor.

Viceprimarul Alexandru Mihăilă a declarat pentru monitorulneamt.ro că „orice lume este șocată de cruzimea suprimării sale”. Investigatorii iau în calcul posibilitatea ca ucigașul să aibă complici, iar ancheta continuă pentru a aduce lumină asupra acestui act șocant și pentru a aduce vinovații în fața justiției.

sursa: stiripesurse.ro

Publicitate