Adolescent român găsit mort în fața calculatorului, după un joc online extrem de periculos!

Un tragic incident a zguduit comunitatea din Roseto degli Abruzzi, Italia, după ce Antonio, un adolescent român în vârstă de 16 ani, a fost descoperit spânzurat în camera sa, folosindu-se de cureaua de la pantaloni.

Descoperirea a fost făcută de către fratele său, în vârstă de 12 ani, care a alertat imediat părinții.

Publicitate

Eforturile echipei de salvare au fost în zadar, deși acestea au sosit rapid la locul tragediei, conform informațiilor furnizate de rotalianul.com.

În urma acestui eveniment tragic, autoritățile au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale decesului. Procurorii investighează ipoteza unei posibile instigări la suicid, având în vedere că există suspiciuni că Antonio ar fi fost implicat în așa-numitul „Blackout Challenge” – o provocare periculoasă care câștigă tot mai mult teren pe rețelele sociale și care implică ținerea respirației pentru cât mai mult timp.

Familia lui Antonio, considerată un exemplu de integrare în comunitatea locală, este profund afectată de această tragedie. Antonio era cunoscut ca un student model și sportiv, fiind în anul trei la un liceu cu profil informatic, unde era apreciat pentru abilitățile sale în domeniul tehnologiei și pentru pasiunea sa pentru programare, conform surselor.

Directorul institutului în care Antonio era elev, Daniela Maranella, a exprimat profunda sa tristețe față de pierderea unui elev atât de talentat și integrat în viața școlară și extracurriculară. Comunitatea este profund afectată de această pierdere și își exprimă sincerele condoleanțe familiei și prietenilor lui Antonio.

Publicitate