Afacere inedită: “Camera de furie”. Dai 50 de lei şi spargi tot ce-ţi cade în mână! – VIDEO

Un concept inovator și plin de adrenalină a făcut senzație pe piața din Iași: o „Camera de Furie”, recent deschisă de doi tineri, devine destinația preferată pentru cei în căutare de eliberare de stres și distracție neobișnuită.

Lucia Ţanţuc și Andrei Toma, fondatorii acestui spațiu neconvențional, oferă oamenilor posibilitatea de a sparge diferite obiecte folosind unelte precum rangi, ciocane, bâte de baseball sau crose de golf – obiecte puse la dispoziție chiar în incinta camerei, informează ziaruldeiasi.ro.

Publicitate

Amenajată pentru a recrea atmosfera unei case, camera găzduiește electronice, electrocasnice, veselă și piese de mobilier, fiind un teren de joacă pentru cei dornici să se descarce de stres distrugând obiecte care nu mai au utilitate.

Clienții nu sunt limitați în ceea ce pot distruge și pot să se elibereze complet, trăgând la răspundere piesele care îi frustrează sau supără.

„Unii clienți improvizează și folosesc piesele de mobilier din cameră pe post de arme. Este o experiență extrem de distractivă să lovești o mașină de spălat cu un aspirator sau un aragaz cu un cuptor cu microunde. Observăm cu bucurie cât de încântați și încărcați de adrenalină sunt oamenii când ajung pentru prima dată în cameră și cât de relaxați și încărcați pozitiv ies din aceasta”, au declarat tinerii antreprenori.

 

@smash.room.iasi www.smashroomiasi.ro try it yourself #terapiealternativa #smash #rageroom #foryou #stressmanagement #smashroomiasi #smashroom #iasi ♬ This Is Not Phonk – Bgnzinho

Clienții au posibilitatea să aducă propriile obiecte pentru a le distruge și primesc un discount pentru intrarea în cameră. Lucia, originară din Republica Moldova, și Andrei, din Bârlad, au dezvoltat această afacere ca un răspuns la lipsa de activități distractive și diferite din oraș, dorind să ofere o alternativă de eliberare a stresului într-un mediu controlat și sigur.

Camera de Furie primește, în mare parte, obiecte donat de la clienți. Cei care doresc să scape de obiecte nefuncționale și neutilizabile primesc un discount pentru a le aduce în cameră. Spațiul este conceput pentru a găzdui maxim 4-5 persoane, asigurând siguranța tuturor în timpul distrugerii obiectelor.

Deși afacerea necesită o investiție inițială pentru spațiu, echipamente și amenajări, cei doi antreprenori au subliniat că aceasta necesită o susținere continuă și investiții în reînnoirea decorului și a obiectelor distruse.

„Camera noastră a fost concepută special pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a elibera tensiunea și emoțiile negative. Acolo, ei pot striga, plânge și distruge tot ce doresc, lăsându-ne nouă să facem curățenie după ei. Este un mod de a le permite să se descarce și să se simtă mai bine după aceasta”, a mai adăugat Lucia.

 

@smash.room.iasi povestea televizorului din smashroomiasi.ro #deschidere #rageroom #smash #smash #smashroom #iasi #romania ♬ Trap music(814196) – Pavel

Tinerii susțin că astfel de camere de eliberare a tensiunii sunt recomandate și de terapeuți pentru cei care se confruntă cu crize de furie, ajutându-i să gestioneze și să depășească aceste momente dificile.

„Deși denumirea de «Camera de Furie» poate părea negativă, această experiență este benefică și revigorantă pentru cei care o încearcă. Există numeroase studii care atestă eficiența acestui tip de eliberare emoțională”, au concluzionat tinerii antreprenori.

Cu fiecare lună, Camera de Furie atrage tot mai mulți curioși și dornici de o experiență diferită, devenind o destinație inedită în orașul Iași.

Publicitate