Agent de poliție, prins în timp ce fura din magazin două șampoane și un pachet de unt! (VIDEO)

Un agent de poliţie din municipiul Sibiu fost prins la furat într-un supermarket din localitatea Şelimbăr. Poliţistul de 36 de ani ar fi încercat să sustragă din magazin mai multe produse, dar a fost oprit de agenţii de pază înainte de a ieşit din supermarket. 

Angajatul de la supermarketul Lidl din Șelimbăr, spune că bărbatul ar fi vrut să fure două șampoane și un pachet de unt, în valoare de 52 de lei.

Agentul de pază de la supermarketul menționat a sunat la 112 pentru a anunța că a prins un client la furat. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au descoperit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției Municipiului Sibiu, aflat în timpul liber.

Reamintim că un polițist de la Operațiuni Speciale a fost prins în timp ce fura parfumuri din Selgros!, iar un alt polițist, în uniformă a fost prins în timp ce fura dintr-un magazin un minicompresor!

La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, s-a dispus declanșarea cercetării disciplinare față de polițistul în cauză în vederea documentării și stabilirii situației de fapt.