Aglomerația de pe litoral: O femeie a fost aproape să nască într-un ambuteiaj din stațiunea Eforie

O patrulă formată dintr-un polițist și un jandarm a dus la spital o femeie care risca să nască într-un ambuteiaj din stațiunea Eforie. Femeie avea dureri, iar soțul ei a solicitat ajutorul deoarece mașina era blocată în trafic. Incidentul a fost relatat pe pagina de Facebook a MAI.

Potrivit MAI, sâmbătă dimineața, Daniel, polițist în cadrul stațiunii Eforie, și Vali, din cadrul Jandarmeriei Constanța, se aflau în serviciul de patrulare în stațiunea Eforie, notează stiripesurse.ro.

Traficul era destul de aglomerat, cum se întâmplă de obicei în weekend, astfel că se circula în coloană. Cei doi au observat că dintr-o mașină din spatele lor coboară un bărbat, speriat și agitat.

„-Vă rog din suflet să mă ajutați! Soția mea trebuie să nască și are dureri foarte mari. Deja a pierdut foarte mult lichid. Trebuie să ajungem cât mai repede la Constanța!

-În cazul acesta plecăm de urgență! Mergeți în spatele nostru și vă rog să vă calmați. Va fi bine, o să vedeți!”, au povestit polițiștii pe rețeaua de socializare.

Ambele mașini au plecat de urgență, către spitalul din Constanța, iar polițistul i-a anunțat prin stație pe medicii constănțeni.

„Pe drum, Daniel, care se afla în dreapta, a anunțat spitalul că vor sosi în câteva minute! Femeia trebuia preluată imediat de către cadrele medicale. Colegii noștri au mai rămâs timp de câteva minute alături de viitorul tată.

Încă era puternic afectat de toată situația. -Vă mulțumesc din inima! Mi-a spus medicul acum câteva momente că, dacă mai întârziam 10 minute…. Cei doi tineri vor deveni, astăzi, părinții unui băiețel, care și-a anunțat venirea pe lume cu sunetele sirenei de poliție”, au mai relatat polițiștii.

Polițistul și jandarmul sunt încadrați în MAI din anul 2019.