Te căsătorești? Vezi lista tarifelor pentru artiștii de muzică populară care cântă la nunți!

Muzica populară este un element central al nunților tradiționale românești, fiind iubită de toți românii. Soliștii de muzică populară sunt extrem de solicitați pentru astfel de evenimente, iar onorariile lor pot ajunge la sume considerabile, de ordinul miilor de euro.

În plin sezon al nunților, este esențial să cunoaștem costurile asociate cu angajarea unor artiști renumiți.

Dorind să aibă artiști de prestigiu la nunțile lor, mulți români sunt dispuși să plătească sume mari. Artiștii de muzică populară au făcut publice onorariile lor, dezvăluind astfel cât costă să-i ai la evenimente.

De la interpretele de renume precum Sofia Vicoveanca, Irina Loghin sau Maria Dragomiroiu, până la noile vedete ale muzicii populare, toate sunt disponibile pentru publicul lor, conform romaniatv.net.

Tarifele artiștilor de muzică populară:

Sofia Vicoveanca: 1.200 €
Irina Loghin și Elena Merișoreanu: 1.500 – 2.000 €
Emilia Ghinescu: 1.500 – 2.000 €
Fuego: 2.200 – 2.500 €
Maria Dragomiroiu: 2.500 €
Marcela Fota: 3.000 €
Maria Buză & Taraf: 3.000 – 5.000 €
Nicu Paleru & Taraf: 4.700 €
Carmen de la Sălciua: 4.500 €
Vlăduța Lupău: 5.000 – 7.000 €
Georgiana Lobonț: 5.000 – 7.000 €

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț cer doar 1.500 de euro pentru un recital solo, dar tariful crește semnificativ atunci când este implicată și trupa lor. Dacă merg și instrumentiștii, prețul poate urca până la 7.000 de euro.

Maria Constantin, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, solicită un onorariu ridicat pentru a cânta la o nuntă: 8.000 de euro pentru un recital. Ea menționează că tariful poate varia în funcție de locație și de tipul evenimentului.

Aceste tarife subliniază cât de importantă este muzica populară pentru evenimentele speciale din viața românilor și cât de mult sunt dispuși să investească pentru a avea o nuntă memorabilă, cu muzică de calitate interpretată de artiștii lor preferați.

Sursa: stiripesurse.ro care citează romaniatv.ro

Publicitate