Altfel de politică: Maia Sandu l-a scos pe Macron la plimbare și l-a dus la o prăjitură, într-o cofetărie din Chișinău (VIDEO)

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, şi preşedintele francez, Emmanuel Macron, s-au plimbat minute bune prin centrul Chişinăului în după-amiaza zilei de miercuri, 15 iunie, după întrevederea bilaterală oficială.

Înconjuraţi de bodyguarzi, jurnalişti şi cetăţenii curioşi să-i vadă pe cei doi şefi de stat, Maia Sandu şi Emmanuel Macron au vizitat Aleea Clasicilor din parcul central din Chişinău şi una dintre cafenelele din centrul Capitalei, de pe strada pietonală.

Printre cei prezenţi mulţime a fost şi soprana Valentina Naforniţa, care a postat pe reţelele de socializare o poză cu el şi preşedinta Maia Sandu. Aceasta a scris că Macron i-a promis că va veni la un spectacol de-al său susţinut la Paris.

La finalul vizitei sale în R. Moldova, Emmanuel Macron a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în limba română: „Poporului Republicii Moldova, locuitorilor Chişinăului: vă mulţumesc pentru primirea călduroasă.

Vom acţiona pentru a consolida şi mai mult relaţia dintre Franţa şi Uniunea Europeană cu Republica Moldova. Avem multe lucruri în comun şi multe de făcut împreună! Pe curând.”