”Am avut 75 de zile de zile de îngrijiri medicale pentru dublă fractură de mandibulă, echimoze, umflături”

Gabriel Emil Gavriș, cunoscut sub numele de trapperul Gheboasă, în vârstă de 21 de ani, se confruntă cu acuzații serioase într-un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Conform informațiilor consultate de G4Media.ro din deciziile instanței, Gavriș și alte patru persoane sunt inculpați pentru infracțiuni de ultraj și lovire, în legătură cu un incident petrecut în noaptea de 16/17 decembrie 2017.

La acea dată, Gavriș era minor, dar este acuzat că a participat alături de cei patru complici la bătăile asupra unui polițist de la Rutieră. Motivul presupusei agresiuni ar fi fost faptul că polițistul ar fi deschis un dosar penal împotriva unuia dintre membrii grupului de agresori.

Agentul a confirmat pentru G4Media.ro că unul dintre cei care l-au bătut a fost Gavriș alias Gheboasă și a afirmat că, în cursul urmăririi penale, în care acesta a fost inculpat pentru lovire și ultraj, acesta și-a recunoscut faptele.

”Am avut 75 de zile de zile de îngrijiri medicale pentru dublă fractură de mandibulă, echimoze, umflături”, a spus V.P. care a adăugat că dorește să rămână anonim: ”Nu urmăresc să mă fac cunoscut, vreau doar liniște”.

Trapperul Gheboasă a fost în centrul atenției în ultimele zile, după ce a susținut un concert controversat, cu versuri obscene, la Festivalul Untold din Cluj-Napoca. Ca urmare a acestui comportament, Jandarmeria a decis să îl amendeze cu suma de 1.000 de lei pentru limbaj injurios și vulgar, care ar fi perturbat ordinea publică și ar fi lezat demnitatea cetățenilor. În replică, Gavriș a declarat că va contesta amenda în instanță.

Potrivit deciziilor Judecătoriei Târgoviște, incidentul din 2017 în care polițistul a fost agresat s-a petrecut în Municipiul Târgoviște. Agentul de poliție rănit a afirmat că unul dintre agresori a fost Gavriș alias Gheboasă și că, în timpul urmăririi penale, Gavriș și-a recunoscut implicarea în lovire și ultraj.

Cu toate acestea, polițistul a exprimat nemulțumirea sa față de durata prelungită a cercetărilor. În acest context, Judecătoria Târgoviște a dispus ca dosarul să fie soluționat în 4 luni, însă termenul nu a fost respectat.

Un avocat implicat în acest caz a subliniat lipsa sancțiunilor pentru procurori în astfel de situații, ceea ce poate duce la prescripția cazului, mai ales că Gavriș era minor la momentul faptelor.

În încercarea de a clarifica situația, G4Media.ro a trimis o solicitare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru a obține mai multe informații referitoare la acest dosar penal.

Publicitate