”Am avut vreo patru ani de sărăcie, în care toată familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună”

Adrian Mititelu Jr., fiul finanțatorului de la FCU Craiova, a stârnit interes și discuții aprinse după declarațiile sale recente, în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”, în care a abordat subiectul „sărăciei forțate” prin care a trecut familia sa în urma unor circumstanțe complicate.

Într-o declarație inedită, Mititelu Jr. a descris acea perioadă ca fiind un moment dificil financiar, afirmând că timp de aproximativ patru ani, familia sa a fost nevoită să trăiască cu suma de 3.000 de euro lunar, adică echivalentul a aproximativ 15.000 de lei, pentru toți cei șase membri ai familiei.

Publicitate

„Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF, când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți. E foarte puțin pentru șase persoane.

A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a subliniat Adrian Mititelu Jr., conform as.ro.

După această perioadă dificilă, Mititelu Jr. a recunoscut că și-a permis să-și îndeplinească toate plăcerile, inclusiv pasiunea sa pentru mașini de lux. Acesta a fost văzut la volanul unui Lamborghini Urus Mansory, evaluat la peste 500.000 de euro, ulterior prezentând o altă mașină impresionantă, un Mercedes G63 AMG Brabus 850 Widestar, în aceeași gamă de preț.

Într-o declarație anterioară, Mititelu Jr. a afirmat că mașina sa preferată este Lamborghini-ul, exprimându-și dorința ca aceasta să fie într-o nuanță albă-albastră, deși achiziționase inițial o mașină albă.

Aceste afirmații au stârnit curiozitatea și discuțiile în rândul publicului, în contextul contrastului dintre dificultățile financiare pretinse și ulteriorul stil de viață extravagant și pasiunea pentru mașinile de lux a lui Mititelu Jr.

sursa: 3dots.ro

Publicitate