Amenzi usturătoare aplicate de Jandarmerie pentru că jucau șah folosindu-se de zaruri!

Jandarmeria lovește ”năpraznic” în practicanții de jocuri de noroc. O postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române, avertizează asupra faptului că ”Șahul nu se joacă cu zaruri!

Din postarea jandarmilor am aflat că 14 bucureșteni din Sectorul 6 au fost amendați pentru constituire de grup și practicarea jocurilor de noroc, precum și pentru nerespectarea regulilor sanitare cu 19.000 de lei: „Un fel de șah mat”.

Șahul nu se joacă cu zaruri. Seara trecută, sectorul 6 al Capitalei. Într-o zonă verde, aflată între blocuri, vedem mai multe persoane adunate laolaltă. Ajungem la fața locului. – scria mare pe gardul ce împrejmuia spațiul de relaxare. <- Șase… Vin jandarmii!> – îl auzim spunând pe unul dintre jucători. Șahul se juca, de fapt, cu zaruri”, scrie Jandarmeria.

Potrivit acestora, erau 14 persoane două dintre acestea, minore, iar, mai mult, un bărbat din grup figura în izolare la domiciliu.

Ce le-a picat la zar? E simplu de intuit! Amenzi pentru constituire de grup și practicarea jocurilor de noroc, precum și pentru nerespectarea regulilor sanitare. Valoarea sancțiunilor: 19.000 de lei. Un fel de șah mat adus de o prezență neașteptată”, se menționează în fnalul postării.