Anamaria Prodan anunță intrarea în politică, în APP, partidul înființat de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu

E mutarea anului pe scena politică din România! După un adevărat război mediatic cu soțul său, Laurențiu Reghecampf, care a decis să își refacă viața alături de o altă femeie, sexy impresara Anamaria Prodan a decis să intre în politică.

Prodanca a ales un partid care i se potrivește perfect în materie de temperament! E vorba Alianța pentru Patrie, partid fondat de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

„Statisticile spun că în prima jumătate a anului 2022 au avut loc peste 40.000 de cazuri de violență domestică în care a intervenit poliția, dintre care peste 9.400 de situații cu risc iminent. Și acestea sunt doar cele raportate!

Câte femei tac și înghit amenințările, suferințele, abuzurile verbale, psihice, fizice din rațiuni care țin de rușine, de teamă, de educația venită din familie? Femeile abuzate, de cele mai multe ori, rămân cu sechele pe viață, iar de la depresie la sinucidere nu este decât un singur mic pas.

Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P. Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a anunțat Anamaria Prodan pe Instagram, unde și-a anunțat intrarea în politică printr-o scrisoare.