Anamaria Prodan investește în imobiliare în Dubai: ”Îmi e rușine să mai zic că sunt româncă”

Cunoscuta impresară și agent sportiv Anamaria Prodan a dezvăluit recent că s-a implicat în afaceri în Emiratele Arabe Unite, deschizând o agenție imobiliară în Dubai.

Motivația din spatele acestei mișcări a fost dorința de a proteja investitorii români care au căzut victime escrocilor în proiectele imobiliare din zonă.

Publicitate

Anamaria Prodan a declarat că ideea de a deschide o agenție imobiliară i-a venit după ce a primit numeroase mesaje de la români care au fost înșelați de alți compatrioți în timp ce încercau să investească în proprietăți imobiliare în Dubai.

Ea a evidențiat frustrarea și dezamăgirea acestor investitori și a subliniat că mulți dintre aceștia au nevoie de ajutor pentru a-și rezolva problemele.

Impresara a fost foarte deschisă în exprimarea indignării sale, spunând: „Mie îmi e rușine să mai zic că sunt româncă. Românii fac niște bani, muncesc mult pentru ei, vor să facă o afacere și vin alți români și îi prostesc. Eu cunosc acești domni care au pornit din neica nimeni pe stradă și sunt escroci, iar oamenii ăștia care au venit la mine au nevoie de ajutor.”

Anamaria Prodan a subliniat că aproximativ 90% dintre cei care au căzut pradă escrocilor în proiectele imobiliare din Dubai au fost victime ale unor scheme frauduloase și că ea intenționează să îi ajute pe acești oameni să-și rezolve problemele.

Dacă situația nu se rezolvă pe cale amiabilă, Prodan a afirmat că este dispusă să-i însoțească pe investitori la poliția din Dubai pentru a clarifica și a soluționa situația.

Agenția imobiliară deschisă de Anamaria Prodan este văzută ca o inițiativă menită să ofere asistență și protecție investitorilor români interesați de piața imobiliară din Dubai și să combată practicile necinstite care au afectat mulți dintre aceștia în trecut.

Publicitate