Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf divorțează: ”Da, este adevărat”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, după mai bine de 15 ani de relație. Momentan nu se știe motivul pentru care cei doi ar fi ales să rupă căsnicia, însă, de-a lungul timpului au tot existat zvonuri cu privire la un posibil divorț, notează Antena3.ro

”Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Reghecampf pentru fanatik.ro

Când a fost întrebată cu privire la divorț, Anamaria Prodan evitat subiectul: ”Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!”

Uimirea vine după ce cei doi și-au reînnoit jurămintele, pe 2 iunie, la o biserică din Snagov. În urma evenimentului, Anamaria a postat pe contul său de instagram: ”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită!

Becali, despre Reghe: „Are amantă de 8 ani. Ştie şi Ana. Şi ea are, dar pozează într-un cuplu fericit”

Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață.”

Laurențiu și Anamaria formează un cuplu încă din anul 2008, după ce au divorțat de foștii parteneri. Anamaria are două fete din prima căsatorie, Rebecca și Sarah iar Laurențiu are un baiat, Luca.