Anchetă UEFA după ce s-au auzit sunete erotice în timpul tragerii la sorți pentru EURO 2024! – VIDEO

Într-un comunicat de presă recent, UEFA a confirmat inițierea unei anchete ample în urma incidentului de sâmbătă, petrecut în timpul transmisiunii Tragerii la Sorți pentru Campionatul European de Fotbal din 2024.

Conform informațiilor furnizate de BBC.com, în timp ce echipele erau repartizate în grupele competiției, sunete obscenități, asemănătoare celor din filmele XXX, au fost auzite în sala evenimentului. Incidentul a avut loc în momentul în care Elveția a fost repartizată în Grupa A, alături de Scoția, Ungaria și gazda Germania.

Youtuberul Daniel Jarvis a recunoscut că este responsabil pentru această farsă șocantă, declarând că a fost o glumă destinată să aducă un element neașteptat în evenimentul sportiv de importanță majoră.

UEFA a reacționat prompt, condamnând această acțiune drept inacceptabilă și subliniind seriozitatea faptelor. Organizația europeană a fotbalului a anunțat că va colabora cu autoritățile pentru a determina amploarea incidentului și a lua măsurile necesare împotriva celor implicați.

În paralel, Daniel Jarvis a publicat un videoclip pe canalul său de YouTube în care explică motivele din spatele farsei. Cu toate acestea, reacțiile din partea comunității online sunt mixte, mulți condamnând gestul său ca fiind de prost gust și nepotrivit în contextul unui eveniment sportiv de asemenea importanță.

Publicitate