Andreea Bălan: ”Uitați cum m-am căsătorit în Columbia”! – FOTO

Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară în viață și și-a luat prin surprindere fanii. Totul s-a întâmplat în Columbia, în cadrul emisiunii America Express, unde concurenții au avut de-a face cu o provocare inedită.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă pe Drumul Aurului, în America Express. Echipele rămase în concurs au ajuns în Columbia, unde au avut de-a face cu provocări care mai de care mai inedite.

Publicitate

La un moment dat, echipele au fost despărțite și refăcute, astfel că fiecare concurent a ajuns să petreacă seara și să participe la probe cu altcineva decât persoana cu care a venit în concurs.

Astfel, Andreea Bălan a ajuns să facă echipă cu Jean Gavril, iar Andreea Antonescu a făcut echipă cu Puya. După ce au fost nevoiți să caute cazare și să petreacă noaptea în noua formulă, ziua următoare a venit cu noi provocări.

Cele 6 cupluri de concurenți nou formate vor trebui să se căsătorească simbolic, în ediția de luni seară a emisiunii.

Așa se face că bat clopote de nuntă nu doar pentru Andreea Bălan și Jean Gavril, ci și pentru Bie Adam și Dinu Gavril, Andreea Antonescu și Puya, Melinda și Nelu Cortea, Cătălin Bordea și Doina Teodoru, respectiv Cătălin Scărlătescu și Mikey.

Andreea Bălan a glumit pe seama probei și a postat pe conturile ei de socializare câteva fotografii de la „nunta” cu colegul de breaslă și de emisiune, Jean Gavril. Vedeta a scris în dreptul imaginilor în care a îmbrăcat rochia de mireasă:

„Iată răspunsul la întrebările care m-au bântuit în ultimii 3 ani: ‘Dacă și când te mai măriți?’ Și uitați cum m-am căsătorit în Columbia, în America Express cu Jean Gavril! A fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă.”

Nunțile de o zi vor putea fi urmărite în ediția de luni seară a emisiunii America Express. Noile echipe de concurenți luptă pentru imunitate și trebuie să pregătească totul pentru nunta din Columbia.

Prima lor misiune este să ajungă la basilica unde se vor desfășura „cununiile”. Fiecare pereche trebuie să aleagă apoi rochia de mireasă, costumul de ginere, florile pentru buchet și celelalte detalii pentru ca totul să decurgă perfect.

În plus, ei trebuie să găsească localnici care să intre în jocul lor și să fie martori la „nuntă”.

 

Publicitate