Andreea Bocelli șochează: a violat izolarea pentru că „nu i s-a părut nici drept și nici sănătos”

Andrea Bocelli a declarat că a încălcat în mod voluntar starea de urgență declarată în Italia, anunță qmagazine.ro.

Publicitate

Vorbind ca invitat la o conferință susținută în Senat, numită ”Covid-19 în Italia: între informații, știință și drepturi,” tenorul italian a declarat: „Am privit realitatea și am văzut că lucrurile nu stau așa cum ni se spunea. Când am început să exprim îndoieli cu privire la gravitatea acestei așa-numite pandemii, primii care m-au atacat au fost copiii mei care mi-au spus să mă gândesc la Tosca, pentru că nu înțeleg virușii.

Cunosc foarte mulți oameni, dar niciunul dintre ei nu a sfârșit în Terapie Intensivă. Deci, pentru ce a fost toată această gravitate?

Bocelli a spus că s-a simțit „umilit și ofensat ca cetățean”, când carantina națională a fost impusă de guvernul italian la 9 martie, restricționând mișcarea persoanelor, ca răspuns la criza corornavirusului.

Celebrul artist, care are astăzi 61 de ani, și a recunoscut că a avut Covid-19 înainte de istoricul său concert de Paște din fața Domului din Milano, a mai spus că a violat izolarea pentru că „nu i s-a părut nici drept și nici sănătos”

„Am o vârstă și am nevoie atât de soare, cât și de vitamina D”, a spus Bocelli.

Artistul a anunțat că a fost găsit pozitiv la testul de Covid-19 în martie, câteva săptămâni înainte de concertul „Muzică pentru Speranță”, care a devenit cel mai vizionat concert de muzică clasică transmis live vreodată în istoria canalului YouTube.

El nu a avut simptome serioase și a povstit că a donat sânge pentru un fond de cercetare.

Andreea Bocelli, tată a doi fii din prima căsătorie și al unei fetițe din căsătoria sa cu Veronica Berti, actuala soție și manager al său, a criticat, de asemenea decizia guvernului italian în privința noilor reguli din școli:

Am o fată de 8 ani și este de neconceput ca acești copii să meargă la școală separați de o bucată de plexiglass și ascunși în spatele unei măști. Este de neimaginat ca școlile să fie închise atât de rapid, în timp ce cluburile de noapte să fie redeschise. Adică tinerii nu merg să învețe, în schimb merg să își disperseze crierii!”

Mai multe despre subiect material puteți citi aici.

Publicitate