Antena 1 îi dă în judecată pe cei trei ”chefi” pentru că ar fi refuzat să filmeze un nou sezon!

Antena Group, compania care deține postul de televiziune Antena 1, a demarat acțiuni legale împotriva celor trei chefi – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, după ce aceștia au refuzat să participe la filmările celui de-al 13-lea sezon al emisiunii culinare de succes „Chefi la cuțite”.

Pe 23 noiembrie, Antena Group i-a dat în judecată pe cei trei chefi, deschizându-le fiecăruia procese la Tribunalul București. Obiectul proceselor vizează „obligarea să execute contractul de prestații artistice”, iar, în caz de sentință favorabilă, cheferii ar putea fi obligați să se prezinte la filmările programate.

Publicitate

Până în prezent, nu s-a stabilit un termen de judecată pentru niciunul dintre cele trei procese. Cei trei chefi au fost puși sub acuzare în urma refuzului lor de a participa la emisiune, iar procesul reprezintă un punct crucial în relația tensionată dintre cei trei și Antena 1.

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei vizați, a avut o reacție fermă la aflarea veștii despre acțiunea legală. El a subliniat că se consideră nevinovat și că nu a făcut nimic rău. Într-un mesaj tranșant, Scărlătescu a declarat că nu știe exact motivele acțiunii legale și că așteaptă clarificări de la producători.

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată… Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, băi, v-a dat în judecată Antena! Îți dai seama că ne așteptam să ne dea”, a declarat Cătălin Scărlătescu, conform informațiilor de la Cancan.

Conform unor surse, motivul real al refuzului celor trei chefi ar fi fost legat de nerespectarea promisiunii producătorilor de a suplimenta valoarea contractelor lor, o chestiune care nu a fost onorată, potrivit informațiilor dezvăluite de tabloid.

Chiar și în ciuda eforturilor producătorilor de a-i convinge să revină asupra deciziei, cei trei chefi au persistat în refuzul lor de a se prezenta la filmările emisiunii, comunicând decizia cu puțin timp înainte de începerea acestora.

Publicitate