O femeie disperată a apelat la un Arhiepiscop să se roage pentru ea ca să își poată plăti ratele!

Femeia i-a transmis înaltului ierarh că este epuizată psihic și că nu mai știe cum să o scoată la capăt cu banii. Cu toate acestea ea spune că nu și-a pierdut credința, transmite Adevarul.ro. 

O enoriașă i-a solicitat arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, să se roage pentru ea ca să poată să își plătească ratele. Femeia mărturisește înaltului ierarh că face eforturi uriașe să plătească datoriile și că îi cere ajutor lui Dumnezeu.

Femeia i-a transmis arhiepiscopului că, în ciuda neajunsurilor, nu și-a pierdut credința în Dumnezeu deși și-ar fi pierdut sporul casei. Aceasta se plânge că muncește toată ziua pentru a-și întreține cei doi copii și că rămâne mereu restantă la plata ratelor în bancă.

”Lucrez de dimineața până seara de la ora 7.30 la 18.00/19.00, dar sporul casei l-am PIERDUT. Am doi copii, unul de 19 ani (fată) și-un băiat de 16 ani. Simt că sunt a nimănui. Ajutați-mă cu un sfat”, a scris femeia disperată pe pagina Arhiepiscopiei, unde IPS Calinic este în dialog permanent cu enoriașii.

IPS Calinic a îndemnat-o pe femeie să discute și să ceară ajutorul duhovnicului său.

„Cred că duhovnicul dumneavoastră este cel mai în măsură să vă dea câteva sfaturi pertinente, ca cel care vă cunoaște cel mai bine”, a răspuns arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.

O altă enoriașă îi cere ajutorul IPS Calinic pentru a cumpăra o icoană făcătoare de minuni.

„Unde se găsesc în Suceava icoane făcătoare de minuni?”, a întrebat femeia.

„Astfel de icoane se găsesc în toate mănăstirile și bisericile”, a răspuns înaltul prelat.