Arsene neagă faptul că i-ar fi cerut lui Răzvan Cuc să ţină la sol avioanele TAROM

Ionel Arsene, președintele PSD Neamţ, neagă faptul că i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să ţină la sol avioanele TAROM în care se aflau parlamentari ai Opoziţiei în ziua moţiunii. 

În urma alegațiilor apărute în ultimele ore, precizez că nu i-am cerut nici ministrului Răzvan Cuc și nici altcuiva vreodată să încalce legea sau să comită vreun abuz.

Publicitate

Atragerea numelui meu într-un scandal creat artificial de o angajată concediată pentru lipsa de competență și neîndeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat, face parte din bătălia politică și din atacurile subversive la adresa PSD.

Cum opoziția care a dărâmat Guvernul nu are nici proiect de țară și nici viziune pentru români, continuă să facă ceea ce știe mai bine: să compromită cu acuzații false și să-și ia aliat o instituție care face dosare penale adversarilor politici”, este mesajul lui Ionel Arsene.

Reamintim că presa centrală l-a acuzat pe liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, că i-ar fi cerut lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, să reţină avioanele cu parlamentari la sol în ziua moţiunii.

Potrivit Adevărul, Cuc s-a conformat, dar s-a lovit de refuzul şefei TAROM, pe care apoi a dat-o afară.

Între timp, DNA a intrat pe fir, iar ministrul se plânge acum că partidul l-a abandonat.

În articolul publicat pe Adevărul se vorbește despre negocierile pentru moțiunea de cenzură, menționându-se aportul lui Ionel Arsene, care a încercat să se facă util Vioricăi Dăncilă și i-a cerut lui Răzvan Cuc (politicianul pe care Arsene l-a transferat de la PSD Giurgiu la PSD Neamț) să amâne zborurile TAROM spre Bucureşti în care se aflau parlamentari ai Opoziţiei.

Liderii PSD estimau că în cursele interne operate de TAROM sunt cinci-şase parlamentari ai Opoziţiei, iar absenţa de la votul moţunii de cenzură ar fi putut înclina decisiv balanţa în favoarea Guvernului Dăncilă….

Articolul îl puteți citi aici: Adevărul

Publicitate