Așa arată România normală? Primești o porție de mici cu muștar dacă te vaccinezi!

România tinde să bată noi recorduri de ridicol prin măsurile pe care autoritățile le iau sau le susțin pentru a convinge cât mai multe persoane să se vaccineze.

PNL și USR au tot bătut monedă pe seama faptului că zeci de ani românii au fost păcăliți cu mici și bere in campaniile electorale pentru a vota cu PSD.

Ce se întâmplă astăzi? Autoritățile par să aplice aceeași strategie pentru cei care aleg sa se vaccineze. Iată că de la tombole cu mașini de spălat și frigidere până la mici cu mustar, nu a fost cale lungă.

Un nou centru mobil de vaccinare împotriva COVID se va deschide vineri, 11 iunie, la Piața Obor din București, unde cei interesaţi se pot imuniza fără programare, a anunțat primarul USR al Sectorului 2, Radu Mihaiu, marţi, 8 iunie, pe Facebook. Potrivit acestuia, centrul va funcţiona vinerea şi sâmbătă aceasta în intervalul orar 8.00 – 20.00, iar duminică, între 8.00 şi 18.00.

„Vineri, deschidem «Caravana de la Obor» – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid şi fără programare. Avem Pfizer şi Johnson & Johnson, serul într-o singură doză, a menționat primarul sectorului 2.

Radu Mihaiu a precizat că „spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

În total, de la începutul campaniei de vaccinare, în România au fost imunizate un număr de 4.457.688 de persoane, conform datelor furnizate luni, 7 iunie , de Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).