Așa ceva? Un medic ortoped i-a pus ghipsul peste tricou unei fetițe de 4 ani

Un nou scandal la spitalul din Corabia, unde în urmă cu două săptămâni un bătrân a fost lăsat să stea pe jos ore întregi chiar în fața unei săli de operație, iar recent o bătrânică a murit cu zile în fața spitalului așteptând o scrisoare medicală.

De data aceasta este vorba despre o fetiță de doar 4 ani, ai cărei părinți acuză un medic ortoped că nu ar fi știut să pună corect un bandaj după ce copilul și-a fracturat mâna, informează antena3.ro.

Chiar tatăl acesteia a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu fetița acuzându-l pe medicul ortoped că a pus bandajul peste tricoul cu care era îmbrăcată micuța și că aceasta avea dureri.

Contactat telefonic, managerul spitalului a declarat că bandajul era pus provizoriu, iar ortopedul l-a pus peste bluza fetiței intenționat, ca să-i protejeze pielea de o eventuală erupție.
În ciuda declarației, DSP Olt a efectuat un control la spitalul din Corabia și a aplicat o amendă contravențională în valoare de 4.000 de lei în cazul ortopedului, dar și în cazul unei femei căreia nu i s-a dat la timp o scrisoare medicală și a decedat.

În cele din urmă, copilul a ajuns la spitalul din Slatina unde i s-a pus un alt bandaj care, conform părinților, nu o deranjează și îi ține mâna imobilizată corespunzător.