ASE București și-a răsplătit cu icoane sfințite cei mai performanți studenți, care au terminat cu nota 10!

Academia de Studii Economice din București (ASE) a organizat ieri, 26 iulie a.c., o impresionantă ceremonie de acordare a unor premii speciale unui grup select de studenți care s-au remarcat prin rezultate excepționale în anul universitar curent.

Evenimentul a avut loc în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al ASE și a fost marcat de prezența distinsă a Părintelui Efrem, Stareț al Mânăstirii Vatoped.

Publicitate

Premiile, constând în prețioase icoane cu valoare spirituală și culturală deosebită, au fost acordate ca parte a parteneriatului încheiat între Academia de Studii Economice și Patriarhia Română, având ca scop susținerea și încurajarea performanței academice printre studenții instituției.

Cu o incontestabilă semnificație spirituală, aceste icoane au fost oferite cu mare prețuire câte unui student din fiecare an de studiu, incluzând studenții integraliști înmatriculați în anul I, II și III al licenței, precum și în anul I și II al masteratului, toți aceștia fiind studenți activi la forma de învățământ cu frecvență.

Pentru a fi eligibili pentru aceste premii, fiecare student trebuia să înregistreze o medie generală de 10, reflectând efortul și dedicarea lor de-a lungul semestrului.

În cadrul ceremoniei, Părintele Efrem a transmis un mesaj de felicitare călduros tuturor premianților și a subliniat importanța valorilor spirituale în paralel cu excelența academică.

Acest parteneriat inedit între ASE și Patriarhia Română evidențiază faptul că, pe lângă dezvoltarea profesională, instituția de învățământ superior acordă o atenție deosebită și dezvoltării personale și spirituale a studenților săi.

Evenimentul a încheiat cu o atmosferă de bucurie și mândrie, în care studenții premiați au fost aplaudați pentru realizările lor excepționale. Aceste premii de excelență nu doar că recompensează munca și angajamentul studenților față de studii, ci și îi motivează să continue să strălucească în carierele lor academice și profesionale.

Astfel, premiile oferite de Patriarhia Română în parteneriat cu ASE reprezintă un gest de apreciere și încurajare a excelenței academice, evidențiind dedicarea înaltei instituții de învățământ pentru dezvoltarea completă a studenților săi.”

Publicitate