ATENȚIE, PĂRINȚI! Un copil se zbate între viață și moarte după o provocare pe TikTok cu magneți

Un băieţel de doar 11 ani a ajuns la spital cu dureri cumplite şi luptă să supravieţuiască. Incidentul a avut loc după o provocare făcută pe TikTok, în care oamenii aşează două bile magnetice de fiecare parte a limbii şi le agită pentru a crea o iluzie optică.

Ellis Tripp a fost dus de urgență la spital după ce s-a plâns de dureri de stomac. Chirurgii au făcut apoi „descoperirea îngrozitoare” că avea bile magnetice în interiorul intestinelor sale.

Cadrele medicale au descoperit că apendicele său era în regulă, iar câteva momente mai târziu o bilă magnetică s-a lipit de unul dintre instrumentele de operare cu care cercetau cauza durerilor sale.

A fost transportat de urgenţă vineri la spitalul pentru copii din Birmingham, unde a fost supus la două intervenții chirurgicale majore și i s-au îndepărtat cinci centimetri de intestin.

Membrii familiei trag un semnal de alarmă cu privire la pericolele unei noi provocări „mortale” lansate pe TikTok, după ce fiul lor a ajuns în stare critică la spital, în urma înghiţirii mai multor magneţi pentru o provocare pe contul de socializare.

Ellis Tripp se află în stare critică la spital, conectat la aparate, după ce a înghițit cinci mici bile magnetice, descoperite în intestin. Copilul de 11 ani se plângea de o săptămână de dureri de stomac, motiv pentru care părinţii l-au dus miercuri la spital, medicii crezând iniţial că este vorba despre apendicită, dar ce au aflat avea să-i şocheze.

Medicii au declarat că era al cincilea copil în doar o săptămână pe care l-au tratat pentru înghiţirea magneţilor, potrivit Mirror. Inclusiv cadrele didactice au găsit alţi elevi care aveau magneţi în posesia lor în timpul unei căutări amănunţite lansate la şcoala lui Ellis pentru prevenirea unui nou astfel de caz.

Ellis, din Worcester, ar fi făcut o provocare periculoasă pentru TikTok, care implică aşezarea a două bile magnetice de fiecare parte a limbii și agitarea lor pentru a crea o iluzie optică.

Mama, Amy Clarke, în vârstă de 31 de ani, care nu s-a dezlipit de patul copilului său, îi îndeamnă pe ceilalţi părinţi să-şi ţină copiii departe de astfel de activităţi şi să scape de orice bile magnetice pe care le-ar avea în casă.

„Este un coșmar. Această nebunie TikTok l-ar putea ucide. Vă rugăm să vorbiți cu copiii dvs. și să le spuneți cât de periculoase sunt aceste provocări. Mărgelele magnetice sunt mortale dacă sunt înghițite.

Există chiar şi în instituţii educaționale de îngrijire a copiilor pentru ca cei mici să se joace cu ele. Distrugeți-le. !!!!!” a scris femeia, într-un apel disperat, pe Facebook.

Nu este clar cum Ellis a reușit să înghită bilele, deoarece familia sa spune că nu au în casă, iar școlarul nu are TikTok.

sursa: observatornews.ro.