Actorul de stand-up Micutzu, dus la Poliție în urma unui un scandal petrecut după spectacol

Celebrul actor de stand-up Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, a fost implicat în noaptea de duminică spre luni într-un scandal pe Calea Victoriei din Capitală.

El a ajuns la secția de Poliție ca urmare a incidentului, petrecut după un spectacol. În urma scandalului, în care au fost implicate mai multe persoane, geamul unei terase a fost spart, notează Gândul.

Scandalul a fost confirmat și de către reprezentanții Poliției Capitalei, care au informat că incidentul a fost anunțat de către o femeie.

Potrivit polițiștilor, în scandal au fost implicate cinci persoane, printre care și un minor.

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător.

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Poliția anunță că în cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

Totodată, patru bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare.

Potrivit Realitatea.net, Micutzu, iubita sa și un prieten au ajuns la sediul Secției 1 de Poliție, unde au dat declarații despre incident și au depus o reclamație.

Aceștia au declarat că se aflau la o terasă, moment în care mai mulți tineri dintr-un grup au început să îi adreseze injurii actorului. Mai mult, ei spun că la un moment dat, unul dintre tineri a aruncat cu o sticlă spre Micutzu.

Din fericire, acesta nu a fost lovit pentru că s-a ferit, din reflex, dar geamul unei terase a fost spart.