Au trecut 3 luni de când s-a dat legea pentru măști iar Orban nu știe când vor veni (VIDEO)

Peste 2.300.000 de români ar fi trebuit să primească, începând din mai, câte 50 de măști gratuite lunar de la guvern, însă nici până acum cabinetul lui Ludovic Orban nu a pus în aplicare cerințele legii.

Premierul a anunțat, joi, că a discutat cu DSP modul în care va decurge votul la alegerile locale, mai ales în cazul persoanelor infectate cu COVID-19 și a celor aflate în carantină, noteaza stiripesurse.ro.

Publicitate

A doua întâlnire a fost o întâlnire cu Ministerul de Interne, Ministerul Sănătăţii, Autoritatea Electorală Permanentă, INSP, pentru a defini foarte clar regulile de protecţie a sănătăţii pe perioada campaniei electorale şi, de asemenea, pe perioada exercitării dreptului de vot în ziua votului.

Vor fi asigurate măști pentru cei care nu au masca la ei și li se va pune la dispoziție și materiale dezinfectante, pentru că votul se desfășoară în spații închise.

Aştept ca aceste măşti să ajungă cât mai repede posibil către cele 2,3 milioane de cetăţeni beneficiari. Faptul că a fost contestată licitaţia se datorează modului în care este făcută legislaţia. Mă bazez că vom organiza licitaţia mai bine.”, a declarat Ludovic Orban.

Publicitate