”Au zis că nu îi interesează de unde îmi iau banii și că trebuie să plătesc cei 10%”

ANAF s-a dezlănțuit, dar nu așa cum ne așteptam, călcând marii afaceriști din România, ci….pe la case mai mici și animate, notează stiripesurse.ro.

Ema Karter, cea mai cunoscută videochatistă de la noi, devenită între timp actriță de filme pentru adulți, a fost călcată de inspectorii ANAF care au făcut legea cu ea!
Actrița spune că inspectorii au fost duri!

„Eu am avut probleme cu statul, după ce am spus la TV că fac bani mulți din asta. Nu mi-am calculat taxele, pentru că nu știam cum și contabilul nu mi-a spus.

Am luat o amendă și i-am întrebat pe cei de la ANAF direct. Au zis că nu îi interesează de unde îmi iau banii și că trebuie să plătesc cei 10%”, a dezvăluit cea mai cunoscută videochatistă din România, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Fac videochat și Onlyfans și ăsta este stilul meu de viață! Nu îmi place să fiu întreținută, nu este genul meu, și nici să fiu femeie de casă, să fac mâncare!

În România este un subiect tabu acesta cu videochatul și industria asta, să sperăm că în viitor o să se schimbe, dar până atunci, pe mine nu mă afectează, atât timp cât fac bani în continuare, sunt împăcată cu ceea ce fac și îmi place ceea ce fac.

Pe videochat, poți face sume foarte mari, cunosc fete care fac 50.000$ pe lună, doar din videochat. Și pe Onlyfans, la fel, poți face foarte mult, depinde în care te implici. Nu te poți implica în ambele egal, trebuie să alegi una. Acum am 4600 de abonați pe Onlyfans, la un abonament de 8-10$.

Nimeni în România nu se apropie de un milion de dolari, pot să zic și eu că am făcut 3 milioane, de jumătate clar mă apropii, dar până la un milion mai e puțin!”, a declarat Ema Karter pentru cancan.ro.