Avem pretenții de Schengen, dar într-o secție de poliție din Capitală a căzut tavanul! (FOTO)

O porțiune de tencuială s-a desprins din tavanul imobilului în care se află Secția 3 de Poliție București. Nu a fost rănită nicio persoană, însă este nevoie de reparații. Secția va fi mutată într-o clădire închiriată.

Potrivit Poliției Capitalei, miercuri, în interiorul clădirii în care funcționează Secția 3 Poliție, un fragment de tencuială s-a desprins din tavan. Nu a fost rănită nicio persoană.

Sediul Secției 3 Poliție este vizat de un proiect de modernizare prin BIRD.

„S-a efectuat deja expertiza tehnică și studiul de fezabilitate, în anul 2020. Ulterior a fost depus la Direcția de Cultură a Municipiului București, în vederea obținerii avizelor necesare. Direcția de Cultură a solicitat completarea studiului de fezabilitate cu un studiu istoric, având în vedere vechimea clădirii în care funcționează Secția 3 Poliție.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Studiul istoric a fost elaborat în acest an, documentația în vederea obținerii avizelor fiind deja depusă la Direcția de Cultură a Municipiului București, în vederea analizării și avizării documentației. După avizare, în funcție de fondurile financiare alocate, se va derula procedura de achiziție proiectare și execuție”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București vrea să închirieze un imobil care să poată adăposti secția de poliție. Până atunci, în clădirea avariată vor fi făcute reparații, astfel încât activitatea secției să nu fie suspendată.

„Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP! În ultima apariţie publică ministrul Bode ne-a vorbit despre drumuri şi poduri, despre asfaltări şi proiecte de infrastructură rutieră. În timp ce la MAI figurează încă Lucian Bode ca ministru, în Secţia 3 Poliţie din Bucureşti, capitala României, în anul 2021, cade tavanul peste birourile poliţiştilor… „, arată Sindicatul Europol, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.