Balul de Caritate „Marile Speranțe” ediția a VIII-a, pe 1 februarie, la Central Plaza

Clubul Rotaract Piatra Neamț a ajuns la a opta ediție a Balului de caritate “Marile Speranțe”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 1 februarie, la Central Plaza Hotel.

Scopul Balului de Caritate de anul acesta este achiziționarea, dotarea și montarea unei centrale termice pe lemne pentru încălzirea corpului A al Școlii Gârcina.

Publicitate

Momentan, în cadrul corpului A al Școlii Gimnaziale „Episcop Melchisedec Ștefănescu”, singurele surse de încălzire sunt sobele pe lemne, sobe care nu reușesc să încălzească suprafața totală, să ofere un confort termic elevilor, cadrelor didactice și personalului auxiliar.

În corpul A, există patru săli de clasă, un laborator de informatică, două birouri, cancelaria și grupurile sanitare.

În școală învață un număr de 90 de elevi, dar de această investiție se vor bucura multe generații de acum înainte!

În acest sens, vă invităm să fiți alături de noi la Balul de Caritate „Marile Speranțe”, în data de 1 februarie 2020, începând cu orele 19, la Central Plaza Hotel, salonul Avangarde, să petrecem o seară minunată în compania trupei CrossMedio și să oferim elevilor climatul potrivit de care au nevoie pentru a învăța, iar orele să se desfășoare în condiții normale, într-un ambient cald și primitor.

După cum ne este obiceiul, vom organiza o tombolă cu premii surpriză, dar avem și alte momente frumoase pregătite special pentru această seară. Veți avea ocazia de a lua parte la licitația unor obiecte unicat realizate de artiști de renume, dar și a altor obiecte surpriză.

Tot în seara de 1 februarie 2020 vom afla și câștigătorii tombolei “#cutiuta”, cele trei premii fiind oferite de Călătorește cu Dragoș Agenție de Turism.

Vă așteptăm cu drag să petrecem o seară de poveste împreună, și să le oferim o școală normală viitoarelor generații de elevi ai Școlii Gârcina! – este mesajul organizatorilor

Prețul unei invitații este de 250 de lei.

Aceasta poate fi achiziționată de la membrii clubului Rotaract Piatra Neamț.
Pentru mai multe detalii puteți scrie un email la adresa [email protected] sau puteți trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook, unde veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil de unul dintre voluntarii clubului.
Publicitate