Bărbat filmat de soție în timp ce conducea cu bebelușul la volan, pe ritm de manele! (VIDEO)

Polițiștii din județul Vâlcea s-au autosesizat după ce o filmare cu un bărbat ținând un bebeluș la volan, în timp ce conducea pe Valea Oltului, a fost postată pe rețelele sociale.

Șoferul inconștient a fost identificat și a fost sancționat contravențional cu amendă de 580 de lei și 3 puncte penalizare, informează Antena 3.

În imaginile care au circulat în mediul online e poate observa cum șoferul ține în brațe copilașul, deasupra volanului, iar mașina se află în mișcare. La un moment dat, când bebeluşul este lipit de volan, mașina trece peste un pod, iar șoferul controlează direcția cu ajutorul genunchiului.

Potrivit autorităților, bărbatul conducea în localitatea Brezoi, din județul Vâlcea, în momentul în care a fost realizată filmarea.

După ce imaginile au devenit virale, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea s-au autosesizat, l-au identificat pe bărbat și l-au chemat la sediu.

„În urma verificărilor efectuate cu operativitate, bărbatul în cauză a fost identificat, fiind sancționat contravențional, cu 580 de lei și 3 puncte penalizare, pentru nerespectarea prevederilor art. 36 alin. 1 ind. 2 (transportul copiilor fără a fi fixați în dispozitive omologate) și art. 100 alin. 1 pct. 10 (pentru alte preocupări în timpul mersului de natură a distrage atenția), conform O.U.G. 195/2002.

În continuare, au fost informați reprezentații D.G.A.S.P.C. Vâlcea în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun”, transmit oficialii IPJ Vâlcea.

VIDEO poate fi urmărit aici