Bărbat prins în timp ce fură sarmale și răcitură de pe pervazul vecinei! – FOTO

O scenă inedită și neobișnuită s-a petrecut în Drobeta Turnu Severin, unde un bărbat, determinat de mirosul irezistibil al sarmalelor și piftiilor făcute de vecina de la parter, a decis să încerce o metodă mai puțin obișnuită de a-și satisface pofta.

Bucătăreasa, constatând dispariția a două caserole cu preparate tradiționale, a depus imediat o plângere la poliție.

Publicitate

Potrivit martorilor oculari, bărbatul în cauză a acționat cu discreție, purtând o bluză pe cap pentru a-și ascunde identitatea.

În ciuda precauțiilor sale, a fost observat apropiindu-se discret de pervazul apartamentului vecinei de la parter, de unde a sustras cu îndemânare două caserole conținând delicioase sarmale și piftii.

După „operațiunea culinară,” individul s-a evaporat în neant, făcându-se nevăzut înainte ca bucătăreasa să își dea seama de dispariție. Aceasta, confruntată cu faptul că-i lipseau din preparate, a hotărât să sesizeze imediat poliția pentru a rezolva acest caz inedit de furt culinar.

Poliția din Drobeta Turnu Severin a preluat cazul și desfășoară investigații pentru a identifica și prinde individul misterios care a reușit să fure nu doar sarmale și piftii, ci și să pună în alertă comunitatea locală.

Este un caz rar și amuzant, care ridică întrebări despre motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la asemenea gesturi și cum a fost posibil să fure preparatele tradiționale fără să fie observat în timpul „furtunii culinare.”

Publicitate