Bătaie cu pumni și picioare între doi farmaciști pornită de la o banalitate!

Doi farmaciști s-au lovit cu pumnii și picioarele într-o farmacie din orașul Tulcea. Farmacistul și-a atenționat colega că nu ar schimba bine bancnotele mari, moment în care femeia a mers în depozit. Urmată de bărbat, l-a zgâriat de mai multe ori pe față.

Miercuri, 19 ianuarie, în jurul prânzului, un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost efectuat de către farmacista șefă, care a solicitat sprijinul jandarmilor, sesizând că doi colegi, pe fondul unor neînțelegeri, se lovesc reciproc cu pumnii și picioarele.

Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani,  care prezenta zgârâieturi la nivelul feței, declarând că a avut un schimb de replici cu colega sa, atenționând-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, a plecat, la un moment dat, în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul acesteia, care a declarat că a fost atacat de femeie, aceasta provocându-i cu unghiile mai multe zgârâieturi la nivelul feței.

Cei doi și-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, fiind necesară intervenția jandarmilor, întrucât nimeni nu a reușit să-i despartă. Persoanele implicate în scandal au refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

„Cei doi și-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, fiind necesară intervenția jandarmilor, întrucât nimeni nu a reușit să-i despartă pe cei doi. Cei implicați în scandal au refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, transmite Jandarmeria Tulcea.