Bătaie între o ispită și un concurent de la ”Insula Iubirii”, după terminarea filmărilor! – VIDEO

O poveste de rivalitate și tensiuni s-a transformat într-un scandal intens, atunci când ispita Romeo și concurentul Răzvan au fost implicați într-o confruntare fizică după terminarea filmărilor, notează site-ul femina.ro.

Cei doi bărbați se cunosc dinainte de a ajunge pe micile ecrane, având origini comune în același oraș și o istorie de conflicte din trecut.

Relația dintre Romeo și Răzvan a fost tensionată încă din prima ediție a emisiunii Insula Iubirii, iar privirile lor tăioase nu au trecut neobservate. Situația a escaladat odată cu îndrăgostirea lui Romeo de iubita lui Răzvan, Ema Oprișan, în cadrul emisiunii. Imaginile cu Romeo și Ema au ajuns la Răzvan, declanșând un adevărat scandal.

Ispita Romeo Vasiloni a recunoscut că a fost bătut de către Răzvan Kovacs, concurentul cu care avea tensiuni în timpul emisiunii.

Aceasta ar fi avut loc după încheierea filmărilor. Relația tumultuoasă dintre Ema și Răzvan a adus mai multe încercări pe parcursul competiției, iar dezvăluirile ulterioare au dus la escaladarea tensiunilor.

Imaginile sugerează că Ema și Răzvan au făcut pace, acest lucru fiind confirmat și de faptul că Ema este acum gravidă cu Răzvan.

După ce Speak, un comentator activ al emisiunii, a dezvăluit că Romeo ar fi fost bătut de Răzvan, ispita a recunoscut public incidentul. Romeo Vasiloni a mărturisit că a fost agresat și lăsat inconștient de Răzvan și alți indivizi, cu mâna bandajată ca dovadă a loviturilor suferite.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Romeo și-a exprimat aprecierea pentru Speak și echipa emisiunii, apreciind curajul lor de a aduce la lumină ceea ce i s-a întâmplat.

„Dar mă bucur că încă mai există oameni care au curaj să spună pe față exact așa cum este situația, sau cum o văd ei, din punctul lor de vedere. Așa că, încă o dată, domnul Speak și întregii echipe de acolo, vreau să vă mulțumesc pentru că ați avut curajul să spuneți public ceea ce mi s-a întâmplat”, a declarat Romeo într-un videoclip postat pe TikTok.

Aceste dezvăluiri socante aduc în prim-plan conflictele și tensiunile din spatele scenei emisiunii, subliniind adesea tensiunile și emoțiile intense la care sunt supuși participanții.

După ce știrea a aparut în mai multe publicații centrale, prin intermediul unui clip postat pe TikTok, Romeo Vasiloni spune că de fapt a fost o caterincă și că ar fi fost nevoie de mai mult de 3 băieți care să-l bată.

 

@romeovasiloni♬ sunet original – Romeo Vasiloni

Publicitate