Bătrân de 77 de ani reținut după ce a fost surprins sărutând, în plină stradă, o copilă de 12 ani!

Într-un incident șocant, o fetiță în vârstă de 12 ani a fost agresată pe o stradă din centrul municipiului Ploiești. Potrivit informațiilor furnizate de Agerpres, incidentul a avut loc marți după-amiază și autorul presupus este un bărbat în vârstă de 77 de ani. Bătrânul a fost dus la sediul poliției pentru audieri.

Conform rapoartelor Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, polițiștii au fost alertați prin apelul de urgență 112 cu privire la un incident în care un bărbat săruta o minoră pe strada Toma Caragiu din Ploiești.

Publicitate

Odată ce autoritățile au intervenit și au demarat investigațiile, persoana suspectată de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 77 de ani, locuitor al comunei Bucov.

Victima, o fetiță în vârstă de 12 ani din Ploiești, a fost identificată și localizată ulterior de către polițiști, iar echipa de investigații a început procesul de strângere a probelor și cercetare a cazului.

Poliția a deschis un dosar penal pentru agresiune se.xuală, iar ancheta este în desfășurare pentru a stabili cu exactitate situația de fapt și pentru a lua măsurile legale adecvate în acest caz.

Comunitatea locală este șocată și îngrijorată în fața acestui act asupra unei fetițe nevinovate. Autoritățile promit că vor face tot ce le stă în putință pentru a asigura că agresorul va fi adus în fața justiției și că astfel de incidente teribile vor fi eradicate.

Publicitate