Bătrân de 80 de ani, înjunghiat de iubita cu 40 de ani mai tânără, după ce o ceruse în căsătorie

Un incident șocant a avut loc joi după-amiază în centrul vechi din Constanța, unde un bărbat în vârstă de aproape 80 de ani a fost înjunghiat de către iubita sa, cu 40 de ani mai tânără.

Confruntarea violentă a avut loc în locuința bătrânului, iar apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut de către un vecin care a auzit țipete provenind din locuință.

Publicitate

Incidentul a pornit de la o dispută în urma cererii în căsătorie făcute de bătrân, moment în care femeia s-a supărat că acesta refuza să îi vândă casa.

Potrivit relatărilor cunoscuților cuplului, cei doi consumaseră alcool, iar discuțiile au escaladat într-un conflict fizic în care femeia l-ar fi bătut pe bătrân și ulterior l-ar fi înjunghiat, după ce acesta o ceruse în căsătorie.

După agresiune, femeia a ieșit în stradă și a cerut ajutor.

La fața locului au sosit atât polițiștii cât și echipajele de la ambulanță. Bătrânul, rănit în urma atacului, a fost transportat la Spitalul Județean din Constanța, însă plaga nu îi pune viața în pericol.

În prezent, iubita bătrânului a fost reținută și este supusă audierilor de către anchetatori. Se preconizează că aceasta va fi reținută pentru a răspunde de acțiunile sale în justiție. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare în acest caz de violență domestică.

Publicitate