Bătrână amendată că a ieșit din casă. „Nu mai avea ce să mănânce. A trăit doar cu zahăr”

O femeie în vârstă de 71 de ani, din comuna gorjeană Turcinești, s-a ales zilele trecute cu dosar penal pentru că nu a respectat carantina. Ea a fost găsită de polițiști pe stradă, transportată apoi la spital și izolată.

Bătrâna era în carantină din data de 29 iulie. Fiica bătrânei, internată și ea cu Covid-19, îi ia apărarea mamei sale și spune că nu mai avea ce să mănânce, de asta a plecat, relatează cei de la pandurul.ro.

Publicitate

Pensionara în vârstă de 71 de ani a fost găsită pe stradă și asta după câteva zile de când fiica ei a ajuns pe patul de spital, fiind contaminată cu temutul virus. Stând câteva zile singură în casă și fără alimente, bătrâna nu a mai rezistat și a ieșit din carantină.

Ba mai mult, septuagenara se simțea și foarte rău, mai spune fiica acesteia. ”Eu sunt bolnavă și sunt internată la Târgu Cărbunești. Mama mea a stat patru zile în casă și a trăit cu zahăr, nu a mâncat nimic, nu s-a dus nimeni la ea.

M-am rugat de oameni să se ducă să-i arunce o pâine peste gard. Nu s-a dus nimeni. Poliția nu avea cum să-i facă dosar pentru că ea are câteva probleme mintale. Nu face rău nimănui, este liniștită. A ieșit pentru că se simțea rău, mai ales că patru zile a mâncat doar zahăr. Am vorbit și cu primarul, dar nu s-a dus nimeni să-i ducă nimic”, a spus fiica bătrânei de pe patul de spital.

Fiica bătrânei se află în Spitalul din Târgu Cărbunești și susține că a trecut prin clipe de coșmar. De asemenea, bătrâna a fost internată în unitatea medicală de la Dobrița. ”Eu am văzut moartea cu ochii. Acum mă simt mai bine. Aici m-au pus cât de cât pe picioare. Inițial am avut timp de 5 zile anumite simptome. Mă durea în gât și eram slăbită”, a mai spus femeia infectată.

Asta se întâmplă când autoritățile locale (cele care ar trebui să aibă grijă de astfel de cazuri), sunt ocupate cu campania electorală, restul problemelor fiind lăsate în plan secundar.

Publicitate