Beat, dar sincer! A sunat la Poliţie pentru a anunţa că a condus sub influenţa alcoolului

Un sibian a sunat la 112 pentru a anunţa că a condus sub influenţa alcoolului o maşină. El a solicitat un echipaj de Poliţie la domiciliu şi, pentru că acesta a întârziat, el s-a urcat la volan şi a mers la sediul Biroului Rutier.

După ce l-au testat, poliţiştii au constatat că şoferul era beat, anunță mediafax.ro.

Publicitate

Prin apel 112, un sibian, în vârstă de 53 de ani, a solicitat la domiciliu prezenţa unui echipaj de poliţie rutieră, afirmând că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Potrivit IPJ Sibiu, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locuinţa bărbatului, însă acesta nu se afla acasă. În schimb, prin Dispeceratul IPJ Sibiu, echipajul a fost direcţionat spre sediul Biroului Rutier, în faţa căruia se afla sibianul în cauză, acesta ajungând acolo cu propriul autoturism, pe care l-a condus de pe strada Brazilor până pe Bulevardul G-ral Vasile Milea.

Poliţiştii au constatat că bărbatul emana un miros puternic de alcool şi după testarea alcoolscopică a rezultat o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, sibianul a fost însoţit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

El va fi cercetat penal într-un dosar conducere sub influenţa alcoolului.

Publicitate