Becali a rămas cu Rolls Royce-ul fără benzină! Angajații benzinăriei au împins mașina până la pompă – FOTO

Rolls Royce-ul de lux al magnatului Gigi Becali a avut parte de încă un incident nefericit pe străzile din București, rămânând din nou în atenția publicului.

Luna trecută, patronul FCSB a fost surprins într-o situație neplăcută, când mașina sa a ajuns în șanț. Recent, însă, problemelor s-au adăugat altele: de această dată, a rămas fără benzină în mijlocul unei stații de alimentare.

Un client al stației a surprins momentul în care Rolls Royce-ul lui Becali a rămas blocat din lipsă de combustibil, la doar câțiva metri înainte de pompă.

Imaginile postate ulterior de Știrile PRO TV arată cum Becali și câțiva angajați ai benzinăriei au fost nevoiți să împingă mașina pentru a o duce în zona de alimentare.

Incidentul a stârnit interesul publicului, mai ales că nu demult, acest bolid a fost retras din service după un accident minor în luna noiembrie.

În urma incidentului anterior, în care avarierea mașinii a fost cauzată de o evitare a unui alt șofer și ajungerea pe marginea drumului, Becali a fost implicat într-o investigație a autorităților. S-a supus testelor pentru alcool și droguri, însă analiza probelor și imaginile de pe camera sa de bord l-au găsit nevinovat în acea situație.

Becali este cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașinile de lux, de la Maybach la cele mai recente modele de Rolls Royce. Cu toate acestea, incidentele în care mașinile sale au fost implicate au făcut obiectul atenției mediului online și al presei internaționale, arătând o neglijență în ceea ce privește grija față de mașinile sale de colecție.

Publicitate