Belodedici, prins băut la volan după meciul ”Generației de Aur”: am băut două șprițuri cu băieții

Duminică, 26 mai, fostul internațional Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost oprit de un echipaj de poliție la finalul partidei dintre Generația de Aur și Legendele Lumii, în care a jucat, relatează hotnews.ro.

Belodedici a povestit pentru Libertatea că incidentul a avut loc după petrecerea de la restaurant, când a fost urmărit și pus să sufle în etilotest.

„M-au oprit când am ieșit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la 3 și ceva. Au venit după mine și m-au oprit. Au stat acolo și au așteptat la pândă. M-au urmărit cu mașina Poliției, cu girofar, cam 100 de metri din spate,” a declarat câștigătorul Cupei Campionilor Europeni cu Steaua București și Steaua Roșie Belgrad pentru Libertatea.

Fostul mare internațional, care a împlinit 60 de ani acum 6 zile, a explicat că permisul i-a fost reținut din cauza unei alcoolemii de 0,08. „Am băut două șprițuri cu băieții. După ce am fost oprit de Poliție, m-au pus să suflu și am ieșit cu alcoolemie 0,08. Îți dai seama ce beat eram eu? Sigur, e contravenție…

Am fost dus la Poliție, m-au ținut două ore acolo, mi-au scos sânge… Le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior. Și mi-au luat carnetul pentru 90 de zile,” a mai spus fostul internațional pentru Libertatea.

Partida Generația de Aur – Legendele Lumii, desfășurată sâmbătă seară, 25 mai, pe Arena Națională, a atras 54.967 de spectatori, stabilind un nou record de asistență pe acest stadion. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru Generația de Aur, la 30 de ani după cea mai bună performanță a României, calificarea în sferturile de finală ale CM SUA 1994.

Publicitate