Bianca Drăgușanu s-a săturat de ce se întâmplă în România și se implică în politică!

Vedeta Bianca Drăgușanu a ieșit în fața publicului cu un mesaj puternic, exprimându-și nemulțumirea față de situația actuală din România și criticând aspru președintele Klaus Iohannis.

Într-un live pe Instagram, vedeta a făcut declarații îndrăznețe, evidențiind numeroasele probleme cu care se confruntă țara noastră.

Publicitate

„Abia aștept să vină alegerile. Eu, care n-am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maximum. N-a fost unul care a făcut ceva pentru țara asta, care a fost ales și a lăsat ceva în urma lui”, a spus Bianca Drăgușanu, subliniind frustrările față de clasa politică actuală.

Vedeta a împărtășit și opinia că a fi român nu este neapărat o mândrie în contextul actual. „Trăim într-o țară în care să fii român nu e neapărat o mândrie, e ceva rău de tot. Pentru ce parada? Ce vreți să ne arătați, cât de rău stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai ales o dată?”, a adăugat ea, susținând poziția Danei Budeanu în privința criticilor aduse sistemului.

În continuare, Drăgușanu a criticat dur administrația din București, exprimându-și nemulțumirea față de traficul infernal din Capitală. „Dacă trăiești în București, poți să-ți pierzi jumătate din viață în trafic. Stai efectiv, rupi Instagramul, TikTok-ul, și aștepți să treacă timpul. Se merge cu 2 km/h…”, a spus influencerița.

De asemenea, vedeta nu a ezitat să îl ia în vizor și pe președintele Klaus Iohannis, adresându-i câteva cuvinte dure. „Nu mai pot eu! Am făcut ceva? Vă transmit, domnule fost președinte, pentru că nu cred că o să mai fiți, că aveți o fană mare, maică-mea. Puteți să o luați să stea la bârfe cu nevasta”, a declarat Bianca Drăgușanu, evidențiind divergențele de opinie chiar și în propria sa familie.

Reacțiile la declarațiile vedetei au fost mixte, generând o dezbatere aprinsă pe rețelele sociale în legătură cu starea actuală a țării și rolul personalităților publice în exprimarea nemulțumirilor civice.

 

Publicitate