Bianca Drăgușanu și-a început ziua bine: a găsit la Mall o sacoșă cu 21.000 de euro! (FOTO)

Bianca Drăguşanu a găsit la mall, în această dimineaţă, o pungă cu bani. Nu mai puțin de 21.000 de euro fuseseră pierduți de cineva. Blondina a sunat imediat la poliție, iar banii au reintrat în posesia celui care îi pierduse.

Un echipaj al Poliţiei s-a deplasat la faţa locului, respectiv la mall-ul din zona Băneasa. Fosta asistentă TV a sunat la poliție imediat după ce a găsit sacoșa și chiar a reușit să găsească persoana, căci lângă bani se aflau și actele acesteia.

În urma investigaţiilor, agenţii l-au identificat pe cel care şi-a pierdut banii. Contactat, el s-a întors la mall pentru a-şi recupera banii. Bărbatul a declarat poliţiştilor că a vândut o maşină şi urma să plece în vacanţă în Italia.

Bianca Drăguşanu a povestit, într-o postare pe Instagram, cum a găsit suma de bani, în timp ce se plimba prin mall alături de o prietenă, şi cum a înapoiat-o celui care a pierdut-o.

„Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția.

Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.

sursa: spynews.ro