Bogdan Brînzoi, desemnat cel mai frumos bărbat din România, ne va reprezenta ţara la ”Mister Global”

Bogdan Nicolae Brînzoi, desemnat cel mai frumos bărbat din România în 2019, este primul român care participă la două concursuri de Grand Slam de frumuseţe şi va reprezenta ţara noastră în februarie 2022 la competiţia Mister Global, în Bangkok – Thailanda.

El va trebui să demonstreze nu doar că are un trup de invidiat, dar şi o minte sclipitoare şi este cu adevărat un gentleman, relatează turnulsfatului.ro.

„Mă bucur că sunt primul român care participă la două concursuri de Grand Slam de frumuseţe. (…) Este destul de provocator pentru mine, pentru că lucrez într-o companie multinaţională. Mă pregătesc la sală, dar urmez şi cursuri de teatru.

Eu cunosc două limbi străine, spaniola şi engleza, şi este important pentru că la concurs o să fiu cu mai mulţi candidaţi de alte naţionalităţi şi trebuie să relaţionez cu ei, inclusiv pe reţelele de socializare, unde sunt monitorizat.

Deci practic am intrat în atmosfera concursului din momentul în care am fost desemnat să particip”, a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Nicolae Brînzoi.

Dorinţa lui Bogdan este să aducă primul titlu de Mister Global în România şi pentru aceasta se antrenează zilnic, ţine o dietă echilibrată şi urmează chiar şi cursuri de actorie. Bogdan se pregăteşte pe Zoom cu un antrenor din America Latină.

La Sibiu, el beneficiază de sprijinul antrenorului Ştefan Florin Cosovanu, recunoscut pentru rezultatele sale din domeniul culturismului.

Implicat în campanii umanitare, Bogdan va juca rolul lui Moş Crăciun pentru copiii bolnavi, proveniţi din familii sărace, internaţi într-un spital din Capitală, în cadrul unei acţiuni desfăşurate cu un ONG.

„Sunt ambasadorul unui brand care se ocupă de copiii din spitale, care sunt defavorizaţi, iar noi ducem alimente, jucării. O să fiu şi Moş Crăciun pentru copiii dintr-un spital din Bucureşti. Pentru mine este o plăcere să pot să ajut şi încerc să ofer şi din energia mea pozitivă”, a mai spus Bogdan Nicolae Brînzoi.