BOMBĂ! Consilierul personal al Gabrielei Firea, numit subsecretar de stat în guvernul Orban

Iuliu Gogescu, nimeni altul decât consilierul primarului PSD Gabrielea Firea, a fost numit subsecretar de stat în guvermul condus de Ludovic Orban.

Iuliu Gogescu a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației pe 28 august, dispoziția fiind semnată de premierul Ludovic Orban, anunță cei de la RiseProject.
Proaspăta achiziție a guvernului, este implicat în tunul imobiliar din Parcul Verdi. Tatal iubitei lui Gogescu a cumpărat 500 de metri pătrați în Parcul Verdi cu doar 155.000 de euro, de la un samsar celebru, iar șase luni mai târziu a vândut terenul cu 539.999 euro la Primăria Capitalei. S-a întâmplat in 2018.
In calitate de consilier al Gabrielei Firea, Iuliu Gogescu, noua achiziție guvernamentală, a facut parte chiar din comisia specială care a negociat din partea primăriei tranzacțiile supra-evaluate cu spații verzi.
Gogescu a consiliat primarul general in perioada 2016-2018. Din 2018 a condus totodata Compania Imobiliara Municipală București. A mai fost membru in consiliile de administrație ale RATB (2017-2018) și Termoenergetica (2019).
Detalii despre acest subiect puteți cici aici.
Publicitate