Boureanu, despre cum a aflat că l-a înșelat soția cu nașul de cununie: ”M-a scos nașul la o cafea să-mi spună”

Fostul politician Cristian Boureanu a fost invitat în cel mai nou podcast „Acasă la Măruță”, iar discuția a atins și subiecte mai delicate. Acesta a vorbit despre femeile din viața lui, dar și despre cum a aflat că soția l-a înșelat cu nașul de cununie, fostul ministru Sebastian Vlădescu.

Fostul ministru al finanţelor, Sebastian Vlădescu, este bărbatul care l-a lăsat fără nevastă pe tânărul Cristian Boureanu.

Căsătorit cu Irina Șoancă din 2000, până în 2004, Cristian Boureanu a povestit în podcastul lui Cătălin Măruță cum a aflat că soția lui trăiește cu nașul de cununie. Ulterior, Boureanu a trăit un scenariu similar și cu cea de-a doua lui soție, Valentina Pelinel, care s-a îndrăgostit de prietenul lui Boureanu, Cristi Borcea, infrmează libertateapentrufemei.ro.

„M-a scos la o cafea, Sebastian, să-mi spună. Și-atunci l-am ascultat, uite așa, stăteam, și i-am zis: «auzi, am o intrebare. Ai bani la tine? Plătești tu cafeaua? Bine». M-am ridicat și am plecat.

Și m-am dus pe jos acasă, am zis că nu are rost să mă urc la volan că sunt nervos, m-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis 5 ani îmi iau o pauză”, a povestit Boureanu în discuția cu Măruță.

„Tu simțeai ceva?”, l-a întrebat Cătălin Măruță. „Hai să spunem așa. De fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame, au am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn.

Sunt două lucruri: oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă toată chestia asta”, spune Boureanu în filmulețul de promovare al podcastului, care va fi difuzat luni seară, pe canalul de Youtube „Acasă la Măruță”.

Irina, fosta soție a lui Cristian Boureanu, a negat că l-ar fi înșelat pe Cristi și spune că au decis împreună să divorțeze, în 2003, la 3 ani de la căsătorie. Astfel, când a început idila cu Sebastian Vlădescu, ea și Cristi ar fi avut deja vieți separate.

Motivul divorțului ar fi fost violența fizică și verbală, nu infidelitatea, declara Irina, însă Boureanu a negat vehemet această versiune.