Ca în filmele cu proști! Hoții au spart 30 de mașini fix în curtea Poliției Locale

Mai multe mașini parcate în curtea Poliției Locale Sector 3 au fost sparte de hoți, după ce polițiștii locali aflați la poartă le-au permis hoților să intre, lăsându-i să-și ”facă treaba”.

Mai mult, oamenii în uniformă i-ar fi salutat pe aceștia, politicos, la plecare. Potrivit unor surse judiciare, în data de 13 iulie, Secția 13 Poliție a fost sesizată că persoane necunoscute au intrat într-un parc auto al Poliției Locale de sector și au furat componente de la mai multe mașini, informează gândul.ro.

Publicitate

Sursele gândul.ro, au declarat că furturile fuseseră comise într-o curte în care reprezentanții instituției respective depun autoturismele ridicate de către angajații primăriei. Este vorba atât despre cele parcate ilegal, cât și despre cele abandonate.

Cu două săptămâni în urmă, reprezentanți ai Poliției Locale Sector 3 au anunțat Secția 13 cu privire la faptul că mai multe componente au fost furate de la mașinile aflate în parcul auto.

După ce au vizionat imaginile captate de camerele de supraveghere, polițiștii au văzut, consternați, cum hoții au venit cu mașina până la poartă, iar după o scurtă discuție, polițiștii locali de la intrarea în parcul auto le-au ridicat, respectuoși, bariera.

Apoi, indivizii au acționat nederanjați cât timp a fost nevoie, după care au ieșit pe unde intraseră, nu înainte să se salute de rămas bun cu polițiștii locali aflați în serviciul de pază.

„În data de 13 iulie, Secția 13 Poliție a fost sesizată că de la mai multe autoturisme depozitate într-un parc auto au fost sustrase componente. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost demarate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a anunțat Poliția Capitalei, la solicitarea sursei citate.

Publicitate