Ca să-și împiedice fiul beat să se urce la volan, tatăl i-a distrus mașina cu târnăcopul!

Pentru a-și împiedica fiul beat să se urce la volan, un bărbat din Spania a distrus mașina, spărgându-i geamurile și roțile cu un târnăcop, informează digi24.ro.

Bărbatul de 60 de ani, din Logroño, Spania, nu a reușit să-și convingă fiul beat să rămână acasă și, de teama unui accident, a recurs la măsura extremă.

În urmă cu câteva zile, poliția locală a fost anunțată printr-un apel telefonic că un bărbat vandaliza cu târnăcopul un vehicul parcat la marginea unui drum din Logroño. Echipajul sosit la fața locului a localizat o altă mașină care se pregătea să părăsească zona.

În ea se aflau doi bărbați, tată și fiu, cel din urmă în stare de ebrietate, potrivit El Pais. În timp ce i-au audiat pe cei doi suspecți, polițiștii au aflat că tatăl era într-adevăr responsabil de vandalizarea autoturismului, un BMW, care era al fiului său, de 32 de ani.

Tatăl a explicat că a încercat să-și convingă băiatul să nu conducă beat, dar fără rezultat. De teamă că ar putea provoca un accident grav, a decis să-l lase pe acesta fără mașină. Astfel, bărbatul a luat un târnăcop și a început să spargă geamurile BMW-ului, să-i spargă cauciucurile și chiar să-i distrugă caroseria.

Amândoi au vrut să plece cu mașina bărbatului mai în vârstă când au auzit sirenele mașinii de poliție. Poliția nu a precizat dacă vreunul din bărbați a fost amendat, dar ofițerii au postat pe Twitter povestea care a devenit virală.