Cadavrul unui copil incendiat, cu picioarele tăiate, a fost găsit lângă un cimitir!

Un copil de aproximativ opt ani a fost descoperit mort, fără picioare, în cartierul Bujac. Poliţiştii din Arad sunt în alertă după ce, printr-un apel la 112, s-a anunţat că pe o stradă din cartierul Bujac, în apropierea unui cimitir, a fost găsită talpa unui picior ars, iar în apropiere se află mai multe lucruri incendiate.

ACTUALIZARE: Fetița omorâtă și apoi arsă a fost identificată. Mama și tatăl vitreg sunt principalii suspecți

La faţa locului, poliţiştii au descoperit, la aproximativ 100 de metri de locul în care au fost găsite resturile umane arse, cadavrul unui copil de aproximativ opt ani, fără picioare. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, făcându-se cercetări pentru omor.

Noi informații despre cazul copilului mort din Arad: Ar fi vorba despre o fetiță cu vârsta între 5-8 ani

Poliţiştii lucrează la identificarea cadavrului în condiţiile în care în zona în care a fost făcută macabra descoperire nu a fost raportată dispariţia niciunui copil. Deocamdată nu avem nicio reacție a IPJ Arad.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și dus la medicină legală pentru autopsie. În zona în care a fost găsit cadavrul nu a fost raportată nicio dispariție a vreunui copil. Anchetatorii verifică acum dacă în Arad au fost raportate dispariții.

Polițiștii iau în calcul două ipoteze. Prima ar fi cea în care părinții ar fi fost cei implicați, iar cea de-a doua, în care alți copii au făcut asta din joacă.

Actualizare:

S-a stabilit, în urma efectuării autopsiei, că decesul copilului a survenit în urma unor lovituri aplicate în cap, cu un obiect contondent. Apoi, cel care a comis omorul a vrut, cel mai probabil, să-și ascundă urmele, astfel că a incendiat cadavrul.

Ancheta se dovedește a fi greoaie. Incendiul a șters orice urmă distinctă care îi putea ajuta pe anchetatori să obțină un minim de informații care să conducă la identificarea copilului.

În acest moment sunt depuse eforturi conjugate pentru identificarea cadavrului, pentru stabilirea identității persoanei, care, conform cercetărilor preliminare, se pare că a fost omorâtă prin lovire cu un corp contondent în zona capului”, a decalarat procurorul Ruxandra Tarcea din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, conform aradon.ro.