Călin Georgescu: ”Nu se transmite virusul, se transmite frica. Nu fiți deznădăjduiți!” (VIDEO)

Călin Georgescu este unul dintre cei mai importanţi experţi români în dezvoltare durabilă, a lucrat 17 ani în sistemul ONU ar din anul 2013 este preşedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria). 

Ultima postare a acestuia, distribuită pe mii de conturi se referă la deznădejdea care a cuprins o parte a populației, odată cu măsurile restrictive cu privire la combaterea Covid-19.

Publicitate

„Nu fiți deznădăjduiți, din haos vom renaște!

În afara granițelor țării este cel puțin încă o România. Ati cucerit lumea, dar nu ați cucerit țara voastră. Înțeleg această stare de deznădejde, de lipsă de speranță, dar vă asigur că suntem cu toții foarte aproape de un miracol.

Și poate că această generație va cunoaște marea schimbare care se va produce foarte curând în această lume. Deci nu mai stați în deznădejde. Din totdeauna oamenii și-au dorit puterea, să-i stăpânească pe alții. Omul a îngrădit libertatea omului. Este foarte greu astăzi să fii liber.

Sclavia cu lanțul de fier la picioare a apus, dar în locul ei e o sclavie mult mai perfecționată, mai subtilă.

Nu se transmite virusul, se transmite frica. Așa cum nu există boli, ci un mod greșit de trăire a vieții. Este o lovitură de stat mondială. Rețineți: noi trebuie să urmăm viața. Viața începe acolo unde se termină frica.” – spune Călin Georgescu

 

 

Publicitate